Juvelen2

Djursbillet

Bus inkl. entre til Djurs Sommerland

Djursbilletten dækker entre til Djurs Sommerland samt transport med bus fra alle byer i hele Midttrafiks område til Djurs Sommerland og retur, den dag billetten er udstedt til.

 Priser 2017

Djursbillet:
Særtilbud på bus t/r + entre

6/5-22/10: Kun kr. 285

 

 

Djursbilletten kan også benyttes på Aarhus Nærbane.

Køb billetten online
Print-selv-billetten købes og betales online og udskrives på hvidt papir. Det er ikke tilladt at kopiere, ændre eller videresende Midttrafiks print-selv-billetter. Køb billetten her.

Køb billetten med Midttrafiks app
Djursbilletten kan også købes med Midttrafiks app. Køb billetterne og scan stregkodenerne direkte fra telefonen ved indgangen.

Bemærk
Voksne kan gratis medtage 2 børn under 12 år i bussen. Rejser du med børn under 12 år, er det billigere at købe en almindelig entrebillet til dem, når I kommer til Djurs Sommerland.

Gruppe på 15 eller flere personer
Er I en gruppe på 15 personer eller flere, der skal med bussen til Djurs Sommerland samtidig, skal I anmelde grupperejsen hos busselskabet senest 5 hverdage før den ønskede rejsedag.
Læs her, hvordan I anmelder grupperejsen.


Fordel med Sæsonkort - spar 40% på bussen

Voksne og pensionister med Sæsonkort til Djurs Sommerland sæson 2017 kan købe kontantbilletten til børnepris i Midttrafiks busser til og fra Djurs Sommerland - spar ca. 40% pr. busbillet.

Rabatten gives kun ved fremvisning af personligt og gyldigt Sæsonkort. Sæsonkortet skal have et klistermærke med årstal for den pågældende sæson påført bagsiden.

OBS! Særlige vilkår for børn
Børn under 16 år betaler børnepris i Midttrafiks busser.