Juvelen2

Djursbillet

Bus inkl. entre til Djurs Sommerland

Djursbilletten dækker entre til Djurs Sommerland samt transport med bus fra alle byer i hele Midttrafiks område til Djurs Sommerland og retur, den dag billetten er udstedt til.

 

Djursbillet:
Særtilbud på bus t/r + entre

30/4-23/10: Kun kr. 275

 

 

Djursbilletten kan også benyttes på Aarhus Nærbane.

Her kan Djursbilletten købes:
Midttrafiks Kundecenter på Aarhus Rutebilstation, Føtex ved Dytmærsken i Randers, Odder Station, Skanderborg Station og Silkeborg Station.

OBS! Det er ikke muligt længere at købe Djursbilletten i bussen.

Køb billetten online
Djursbilletten kan også købes online. Klippekortet sendes til dig med posten og skal bestilles senest 4 hverdage inden turen til Djurs Sommerland.

Billetten er et klippekort med 1 klip, som stemples, når du skal afsted. I Djurs Sommerland skal du gå til billetlugen og få ombyttet klippekortet til en entrebillet.

Bemærk
Voksne kan gratis medtage 2 børn under 12 år i bussen. Rejser du med børn under 12 år, er det billigere at købe en almindelig entrebillet til dem, når I kommer til Djurs Sommerland.

Gruppe på 15 eller flere personer
Er I en gruppe på 15 personer eller flere, der skal med bussen til Djurs Sommerland samtidig, skal I anmelde grupperejsen hos busselskabet senest 5 hverdage før den ønskede rejsedag.
Læs her, hvordan I anmelder grupperejsen.


Fordel med sæsonkort - spar 40% på bussen

Voksne og pensionister med Sæsonkort til Djurs Sommerland sæson 2016 kan købe kontantbilletten til børnepris i Midttrafiks busser til og fra Djurs Sommerland - spar ca. 40% pr. busbillet.

Rabatten gives kun ved fremvisning af personligt og gyldigt Sæsonkort. Sæsonkortet skal have et klistermærke med årstal for den pågældende sæson påført bagsiden.

OBS! Særlige vilkår for børn
Børn under 16 år betaler børnepris i Midttrafiks busser.