DrageKongen 1920x420

Djurs Sommerland

Velkommen i Nordens største sommerland

Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til 8 temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Nordens bedste sommerland fire år i træk - og prøv årets mest dragende nyhed. Hvis I tør. 

DrageKongen - Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster

DrageKongen er vågnet fra sin 1000-års søvn og holder jer i et jerngreb. Med et ryk suser kæmpen gennem templet og stiger 30 meter til vejrs, mens jeres ben svæver frit i luften. I mærker et sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t gennem den underjordiske hule med de knivskarpe sving. DrageKongen er Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster. Glæd jer til 825 meters fart, mystik og mavekildrende vægtløshed i årets største rutschebane-nyhed.

Suset fortsætter i Piraten, Juvelen og Skatteøen

Er I til flere fantastiske rutschebane-oplevelser, så drøn nedad fra 32 meters højde med 90 km/t i Piraten og lad Nordeuropas største water coaster, Skatteøen, sende jer ud i det vildeste vandplask. Eller bliv skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane, Juvelen.

Bondegårdsland - for børn og legesyge forældre

Der er sus og sjov for hele familien i det store Bondegårdsland med hele 10 forlystelser. Oplev det frie fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer. Hvad med en snurretur i den roterende kostald? Eller måske en springtur på de skøre frøer? Bondegårdsland er fyldt med sjove oplevelser, hvor alle kan være med. 

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser i Nordens største sommerland

Med over 60 forlystelser flyver timerne af sted i Djurs Sommerland. Når I har udforsket de 8 spændende temalande med alle de mange forlystelser, kan I tage en hyggestund i en af parkens mange grønne oaser, stille sulten i saloonen i det vilde vesten eller i piraternes hemmelige spisekammer. Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner. 

Magisk Halloween i efterårsferien
Oplev også Magisk Halloween i efterårsferien med 25.000 græskar, to Halloween Haunted Houses og (u)hyggelige oplevelser for hele familien

Tag familien med i Djurs Sommerland. Her er oplevelser til flere dage!

Husk, I har fri adgang til alle parkens forlystelser, når entréen er betalt.


 

Succeshistorien om Djurs Sommerland

I 1981 skuede to visionære herrer ud over et stykke fladt land på Djursland og så et sommerland med glade gæster for deres indre. Det skulle vise sig at blive til en forlystelsespark med internationalt niveau og anerkendelse.

Læs hele historien her