Skatteoen

Djurs Sommerland kåret som Danmarks bedste forlystelsespark 2014

Pressemeddelelse juni 2014

Djurs Sommerland har netop vundet prisen som Danmarks bedste forlystelsespark i Berlingske Rejselivs store afstemning. Over 5.000 danskere har været med til at kåre deres yndlings forlystelsespark, og med 41 % af stemmerne vandt Djurs Sommerland med et stort forspring.

 "Vi er utroligt stolte over, at danskerne har peget på os som landets bedste. Vi vil gerne være en forlystelsespark, hvor hele familien sammen kan få store oplevelser, som de ikke finder andre steder. Derfor har vi over de seneste år haft stor fokus på at udvikle parken, så man nu kan opleve otte forskellige temalande, Danmarks største rutschebaner, grønne områder og 60 forlystelser for hele familien. Samtidig viser vores gæsteanalyser, at parkens 500 medarbejdere leverer en ekstrem høj service til gæsterne, og dermed gør medarbejderne en stor forskel på den oplevelse, vores gæster får," siger administrerende direktør i Djurs Sommerland, Henrik B. Nielsen.

Siden 2008 har Djurs Sommerland investeret næsten 300 millioner kroner i nye, tematiserede forlystelser - blandt andet i Danmarks længste rutschebane og eneste double launch coaster Juvelen, der åbnede i 2013. I samme periode har forlystelsesparken haft en vækst i besøgstal på 40 procent og satte sidste år ny besøgsrekord med 752.000 gæster.

Download pressemeddelelse


Pressebilleder - klik på billedet for at downloade det i høj opløsning

Foto3_thumb

Danmarks bedste forlystelsespark 2014