Juvelen2

Djursbillet

Bus inkl. entre til Djurs Sommerland

Djursbilletten dækker entre til Djurs Sommerland samt transport med bus og Letbanen fra alle byer i hele Midttrafiks område til Djurs Sommerland og retur, den dag billetten er udstedt til.

Djursbillet:
Særtilbud på bus t/r + entre

4/5-20/10-2019: Kun kr. 299

 

 

Køb billetten online
Print-selv-billetten købes og betales online og udskrives på hvidt papir. Det er ikke tilladt at kopiere, ændre eller videresende Midttrafiks print-selv-billetter. Køb billetten her.

Husk at vælge Djurs Sommerland som billettype.

Køb billetten med Midttrafiks app
Djursbilletten kan også købes med Midttrafiks app. Køb billetterne og scan stregkoderne direkte fra telefonen ved indgangen. En billet købt i Midttrafik app er kun gyldig på den telefon, den er købt på. Den kan ikke bruges på andre telefoner, hvor den vil fremgå som "ikke gyldig". 

Bemærk
Voksne kan gratis medtage 2 børn under 12 år i bussen. Rejser du med børn under 12 år, er det billigere at købe en almindelig entrebillet til dem, når I kommer til Djurs Sommerland.

Gruppe på 15 eller flere personer
Er I en gruppe på 15 personer eller flere, der skal med bussen til Djurs Sommerland samtidig, skal I anmelde grupperejsen hos busselskabet senest 5 hverdage før den ønskede rejsedag.
Læs her, hvordan I anmelder grupperejsen.


Fordel med Sæsonkort - 50% rabat på busbillet hos Midttrafik

Voksne og pensionister med Sæsonkort til Djurs Sommerland sæson 2019 kan købe en enkeltbillet til halv pris (=børnebillet) i Midttrafiks busser eller Letbanen til og fra Djurs Sommerland.

Rabatten gives kun ved fremvisning af personligt og gyldigt Sæsonkort. Sæsonkortet skal have et '2019-'klistermærke påført bagsiden.

OBS! Særlige vilkår for børn
Børn under 16 år betaler børnepris i Midttrafiks busser.