Juvelen

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, som du vises. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Salgs- og leveringsbetingelser for køb i Djurs Sommerlands webshop kan læses her: http://djurssommerland.dk/koeb-billetter/saesonkort/vejledning-til-koeb-af-saesonkort/

Cookies

Dette website anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Gatewayticketing.com.
  • YouTube.com.
  • Google Analytics.
  • Google AdWords.
  • Facebook.
  • Adform.
  • DIBS.
  • EPOS.

Tredjepartscookies kan også inkludere cookies fra forskellige samarbejdspartnere, bl.a. marketingpartnere eller mediebureauer.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, fødselsdato og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse køb på webshop eller tilmelding til nyhedsbrev.

Vi behandler udelukkende dine personoplysninger i overensstemmelse med bestemmelserne i persondataloven.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet djurssommerland.dk, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Nyhedsbrev

Ved køb i Djurs Sommerlands webshop kan du tilvælge, at Djurs Sommerland A/S må sende dig markedsføringsmateriale fra Djurs Sommerland A/S enten via e-mail eller postalt brev med informationer om åbningstider, nyheder og gode tilbud. Ved tilmelding til nyhedsbrev på www.djurssommerland.dk modtager du fremover Djurs Sommerlands nyhedsbrev pr. e-mail.

Materialet kan også indeholde gode tilbud fra Djurs Sommerlands samarbejdspartnere, herunder f.eks. rabatter og fordele som Sæsonkort til Djurs Sommerland giver adgang til hos Djurs Sommerlands samarbejdspartnere. Samarbejdspartnerne udgøres pt. af: Givskud ZOO, Fårup Sommerland, Kattegatcentret, Skandinavisk Dyrepark, BonBon-Land, Randers Regnskov, Københavns ZOO, Liseberg, Kristiansand Dyrepark, Landal GreenParks, dansommer, NOVASOL, Feriepartner, Sol og Strand og Midttrafik.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrev fra Djurs Sommerland, kan du til enhver tid klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i bunden af nyhedsbrevet.

Du er også velkommen til at sende en e-mail til info@djurssommerland.dk eller ringe til os på tlf. 86 39 84 00, hvis du ikke ønsker at blive kontaktet med gode tilbud. I forbindelse med udstedelse af Sæsonkort i Djurs Sommerland kan du ligeledes vælge, om du ønsker at modtage gode tilbud pr. e-mail og post.

Djurs Sommerlands behandling af personoplysninger

I forbindelse med markedsføringen af Djurs Sommerland, indsamler Djurs Sommerland bl.a. data som navn, adresse, postnummer, fødselsdato og -år, e-mailadresse, samt oplysninger om gæsternes brug af parken.

Disse data bruger vi bl.a. til at give vores gæster relevant information om aktiviteter og tilbud i Djurs Sommerland, herunder fx tilbud på entré og produkter i parken. Desuden bruges disse data i forbindelse med udvikling af parken. Ligeledes indsamles data for at undgå et evt. misbrug af Sæsonkort.

Personoplysninger behandles fortroligt af Djurs Sommerland. De data, du har opgivet, placeres på en sikker server i en database. Kun Djurs Sommerlands netværksadministrator og webmaster har adgang til denne database. Dine data vil aldrig blive solgt eller videregivet til andre på nogen måde.

Samtykke til anvendelse af Bio-Match

Når et Sæsonkort til Djurs Sommerland købes eller fornyes, skal sæsonkortholderen samtykke til anvendelse af Djurs Sommerlands Bio-Match-løsning til kontrol af sæsonkortet. Dette fungerer således, at gæsterne kædes sammen med deres Sæsonkort via et såkaldt Bio-Match, som er en værdi beregnet på baggrund af få punkter på gæstens højre pegefinger. Der bliver kun genereret en Bio-Match-værdi på baggrund af et samtykke fra sæsonkortholderen.

Forældre eller andre indehavere af forældremyndigheden/værger, skal samtykke til børns (10-17 år) anvendelse af Bio-Match. Børn under 7-10 år har ikke mulighed for anvendelse af Bio-Match.

Andre (myndige) personer, som køber eller fornyer Sæsonkort til børn (10-17 år), skal sikre samt indestå for, at indehaveren af forældremyndigheden har samtykket til, at Bio-Match anvendes til kontrol af barnets sæsonkort.

Hvis der ikke gives samtykke, eller hvis samtykket til anvendelse af Bio-Match trækkes tilbage, skal der ske manuel kontrol af sæsonkortet i Billetinformationen ved indgangen til Djurs Sommerland.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@djurssommerland.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Djurs Sommerland A/S
Randersvej 17
8581 Nimtofte
Telefon: 86 39 84 00
Email: info@djurssommerland.dk
CVR: 10101441