Børnefamilier kårer Djurs Sommerland som ”Årets forlystelsespark i Danmark” for fjerde år i træk

65.591 stemmer er talt op, og for fjerde år i træk kårer børnefamilierne Djurs Sommerland som ’Årets forlystelsespark’. Prisen blev lørdag uddelt ved Børn i byens store prisshow på Designmuseum Danmark og sætter et flot punktum for årets rekordsæson i den østjyske forlystelsespark. Djurs Sommerland var nomineret i kategorien ”Årets forlystelsespark” sammen med bl.a. LEGOLAND, Fårup Sommerland og Tivoli.

”Det betyder meget for os, at børnefamilierne for fjerde år i træk år stemmer Djurs Sommerland ind på førstepladsen som årets forlystelsespark i Danmark. Vi er stolte og taknemmelige over, at vi vinder den flotte pris igen i år foran et stærkt felt af nominerede. Det er en fantastisk afslutning på vores rekordsæson i år med 878.000 gæster og en kæmpe anerkendelse af den store indsats vores 850 medarbejdere gør for at give gæsterne de allerbedste oplevelser,” siger adm. direktør Henrik B. Nielsen.

Danmarks bedste forlystelsespark for børnefamilier   

Djurs Sommerland er sat i verden for børnefamilier, der skal have oplevelser ud over det sædvanlige, når de besøger forlystelsesparken. De to ejere og brødre Michael og Henrik B. Nielsen er ambitiøse og arbejder målrettet for, at netop deres sommerland skal være landets allerbedste forlystelsespark for børnefamilier.

De to direktører hviler ikke på laurbærrene, og investeringer, kvalitet, loyalitet og dedikerede medarbejdere er rygraden i deres virksomhed. Alene de sidste 10 år har de investeret mere end en halv milliard kroner i over 30 nye forlystelser, restauranter, butikker og forbedringer i parken, der tæller et areal på mere end 70 fodboldbaner. I samme periode er besøgstallet steget med 80%, og gæstetilfredsheden er på imponerende 98%. Seneste investering er i et helt nyt temaland – Dinosaurland med 25 animatroniske dinosaurer og 3 nye forlystelser i 2022 til 100 millioner kroner.

”Vores gæster skal have det bedste af det bedste. Derfor investerer vi i kvalitetsforlystelser, og vi prioriterer, at gæsterne mærker nærvær og vores oprigtige interesse i at give dem gode oplevelser, når de besøger Djurs Sommerland. Det gør det sjovt og meningsfyldt at gå på arbejde. Det er det, der driver os,” siger Henrik B. Nielsen og tilføjer, at han glæder sig over, at Djurs Sommerland er kåret som ”Årets forlystelsespark i Danmark i både 2019, 2020, 2021, og nu også i 2022.

Investeringer i nyheder fortsætter i 2023

Allerede i den kommende sæson venter igen nye, store oplevelser for børnefamilierne i Nordens største sommerland. Parken investerer i omegnen af 50 millioner kroner i tre nye forlystelser i det populære Dinosaurland.

”Dinosaurland kan noget særligt, og børnefamilierne vil køre langt for at opleve det. Derfor udvider vi det tematiserede dinosaur-univers med tre store nyheder, der kommer til at hedde SpinOsaurus, Motorbike Derby og Fossilvaskeren. Og jeg tør godt love børnefamilierne, at de virkelig har noget at glæde sig til,” siger Henrik B. Nielsen.

SpinOsaurus er en såkaldt Disk’o Coaster, og den eneste af sin slags i Danmark. Her kommer gæsterne til at suse frem og tilbage på ryggen af et imponerende dinosaurskelet med op til 70 km/t samtidig med, at de roterer rundt og rundt. De to andre nyheder er ligeledes sjove familieforlystelser. I Motorbike Derby kan man styre sin egen motorcykel og svinge den op i en 90 graders vinkel, mens Fossilvaskeren spinner rundt med fuld fart. De tre nye forlystelser står klar, når Djurs Sommerland åbner igen d. 29. april 2023.

Yderligere oplysninger:

Administrerende direktør Henrik B. Nielsen, Djurs Sommerland tlf. 20 48 68 16.

Seneste pressemeddelelser

Dinosaurland
Tre kæmpe nyheder - Dinosaurland bliver endnu større
Dinosaureventyret fortsætter i Djurs Sommerland, når forlystelsesparken udvider det populære temaland, Dinosaurland, i 2023 og investerer yderligere 50 millioner kroner i 3 nye, sjove, spektakulære forlystelser. Små og store dinosaurfans kan blandt andet glæde sig til at suse frem og tilbage på ryggen af et kæmpe dinosaurskelet med 70 km/t i Danmarks eneste Disk’o Coaster, når Nordens største sommerland
åbner d. 29. april.
T Rex Family Coaster (2)
Besøgsrekorder i Djurs Sommerland 2022
Djurs Sommerland lukkede og slukkede i går for årets sæson med stor jubel og flere, nye besøgsrekorder i hus. Med 108.657 gæster til Magisk Halloween, har billettælleren bippet et rekordstort antal gæster ind i parken i efterårsferien. Siden sæsonstarten d. 30. april har i alt 878.154 gæster besøgt Nordens største sommerland, og sidste års flotte besøgsrekord må vige pladsen for en ny rekordsæson i Djurs Sommerland.
Dinosaurland 273X145pxjpg
Besøgsrekord og nyheder på vej i Djurs Sommerland
Rekordmange danske og udenlandske gæster er gået igennem tælleapparaterne i Djurs Sommerland i år, og indtil nu har 770.000 gæster lagt vejen forbi den østjyske forlystelsespark. Med et forspring på godt 50.000 gæster i forhold til tilsvarende tidspunkt i sidste års rekordsæson og 9 åbningsdage tilbage med Magisk Halloween i efterårsferien, styrer Nordens største sommerland direkte mod ny besøgsrekord.
Loading...
Se flere