Juvelen2

Ordensregler


For at samtlige gæster får en god dag i Djurs Sommerland gælder følgende regler

   

Parkens skiltning, regler og personalets anvisninger skal altid følges. Bemærk begrænsninger for alder, højde, helbred og kropsbygning m.m.

Se højderestriktioner her

 

Børn skal ledsages og være under voksent opsyn.

 

Læn jer ikke ud og hold arme og ben indenfor, når I prøver forlystelserne.

 

Der må ikke snydes i køerne. Hvis gæsten ikke udviser korrekt køkultur, bortvises gæsten fra parken.

 

I Vandland og Børnevandland skal børn under 140 cm hele tiden være ifølge med og under opsyn af en voksen. Alle børn under 140 cm, samt personer der ikke kan svømme, skal bære svømmevest. Svømmevest udlånes gratis i Vandland og Børnevandland.

 

Gæster må kun benytte Vandland og Børnevandland iført bikini, badedragt eller badebukser. Det er i orden at bære en nyvasket T-shirt for at undgå solskoldning. Det er ikke tilladt at bade i almindeligt tøj, herunder underbukser, tørklæder eller kasket. Alle gæster skal gå i bad, inden de går i vandet i Vandland og Børnevandland.

 
 

Øl og vin må kun nydes ved de opsatte borde og bænke. Det accepteres ikke, at gæster går rundt i parken og drikker øl eller lignende. Der må max. medbringes tre øl per person i parken. Spiritus må ikke medbringes i parken. Overtrædelse medfører bortvisning fra parken.

 


Det er ikke tilladt at medbringe egen grill.

 


Det er ikke tilladt at medbringe og opstille parasoller/pavilloner i parken.

 

Det accepteres ikke, at der ryges vandpibe i parken. 

 

Euforiserende stoffer medfører bortvisning fra parken. 


 

Gæster skal holde rent omkring det bord, de sidder ved, eller på det område, de sidder. 

 

Rygning er muligt i 9 skiltede rygeområder i Djurs Sommerland, der er placeret rundt i hele parken. Det gælder også e-cigaretter. Rygeområderne er markeret på parkkortet. Download parkkort (pdf)

 

Benyt de mange askebægre i de skiltede rygeområder til cigaretskodder. 


 


Det accepteres ikke, at gæster "reserverer" borde ved grillområdet ved Informationen hele dagen. Efterladt bagage flyttes til Informationen.
 

 

Hunde skal holdes i snor, være under opsyn og må ikke efterlades i bilerne. Hunde må ikke medbringes i Vandland. I restauranterne er hunde velkomne ved udvalgte borde (spørg personalet).
 Ulovlige hunde har ikke adgang i Djurs Sommerland.    

Djurs Sommerland forbeholder sig ret til at bortvise berusede personer, samt personer der optræder truende og/eller generende. 

 

Tyveri i Djurs Sommerland medfører politianmeldelse og bortvisning fra parken.

 

Gæster, der bortvises, og som har Sæsonkort, får dette inddraget.

 


Overtrædelse af parkens regler medfører bortvisning uden kompensation.

 


Alle gæster er meget velkomne til at komme udklædt til Magisk Halloween og dermed være med til at skabe en god stemning i parken. Til Magisk Halloween kan det være svært at skelne mellem, hvem der er ansat i Djurs Sommerland, og hvem der ikke er. Derfor vil vi gerne opfordre til, at udklædte gæster ikke har en adfærd, der kan forveksles med parkens ansatte samt ikke virker skræmmende på øvrige gæster. Hvis dette forekommer, forbeholder Djurs Sommerlands sig ret til at påtale det over for den pågældende gæst.