Juvelen

Privatlivspolitik

Personoplysninger

Indsamling og brug af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Hvis du afgiver personoplysninger om andre end dig selv (f.eks. i forbindelse med køb af årskort til andre), opfordrer vi dig til først at indhente samtykke fra disse personer til afgivelse af oplysningerne.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, fødselsdato, sæsonkortoplysninger og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse køb på webshop eller tilmelding til nyhedsbrev.

Vi behandler udelukkende dine personoplysninger i overensstemmelse med persondatalovgivningen.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen.

Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan du muligvis ikke fuldt ud benytter de funktioner, som vi tilbyder på vores hjemmeside.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Oplysninger om din brug af websitet www.djurssommerland.dk, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" nedenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af oplysninger. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Disse modtagere er:

  • Gatewayticketing

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen.

Derudover kan du gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Derudover har du ret til berigtigelse af dine personoplysninger eller bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig uden unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig.

Under visse omstændigheder har du ret til at modtage de oplysninger, som vi har registreret om dig, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt anmode os om at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, er du velkommen til at kontakte os.

I forbindelse med henvendelser vedrørende dine rettigheder, beder vi dig give os tilstrækkelige oplysninger til, at vi kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din emailadresse, så vi kan identificere dig og svare på din anmodning. Vi vil svare på din henvendelse hurtigst muligt og senest inden for en måned.

Henvendelse herom kan ske til info@djurssommerland.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Links til andre hjemmesider mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre hjemmesider (tredjeparts hjemmesider) eller for de procedurer sådanne tredjeparter har for indsamling og behandling af personoplysninger. Når du besøger en tredjeparts hjemmeside, bør du læse hjemmesideejerens privatlivspolitik og andre relevante politikker.

Ændringer af privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Djurs Sommerland A/S
Randersvej 17
8581 Nimtofte
Telefon: 86 39 84 00
Email: info@djurssommerland.dk
CVR: 10101441

Cookiepolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, som du vises. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Dette website anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Gatewayticketing.com
  • YouTube.com
  • Google Analytics
  • Google AdWords
  • Google Tag Manager
  • Google Suite 360
  • Sleeknote
  • Loyalitetsbureauet- Heyloyalty
  • Facebook
  • Adform
  • DIBS
  • Azets

Tredjepartscookies kan også inkludere cookies fra forskellige samarbejdspartnere, bl.a. marketingpartnere eller mediebureauer.

Nyhedsbrev

Ved køb i Djurs Sommerlands webshop kan du tilvælge, at Djurs Sommerland A/S må sende dig markedsføringsmateriale fra Djurs Sommerland A/S via e-mail med informationer om åbningstider, nyheder og gode tilbud. Ved tilmelding til Djurs Sommerlands nyhedsbrev accepterer du at modtage nyhedsbreve samt servicemails pr. e-mail fra Djurs Sommerland A/S.

Materialet kan også indeholde gode tilbud fra Djurs Sommerlands samarbejdspartnere, herunder f.eks. rabatter og fordele som Sæsonkort til Djurs Sommerland giver adgang til hos Djurs Sommerlands samarbejdspartnere. Samarbejdspartnerne udgøres pt. af: Givskud ZOO, Fårup Sommerland, Kattegatcentret, Skandinavisk Dyrepark, BonBon-Land, Randers Regnskov, København ZOO, Liseberg, Kristiansand Dyrepark, Landal GreenParks, dansommer, NOVASOL, Feriepartner, Sol og Strand og Midttrafik.

Konkurrencebetingelser ved nyhedsbrev signup

Hver måned på den første hverdag trækker vi én tilfældig vinder blandt alle nye, der har tilmeldt sig Djurs Sommerlands nyhedsbrev den seneste måned. Du skal være minimum 18 år for at deltage i konkurrencen, og du kan kun deltage én gang.

Vi sender en mail direkte til vinderen, der får besked i løbet af den første uge i måneden. Hvis vinderen ikke svarer retur til Djurs Sommerland inden for 7 dage, trækker Djurs Sommerland en ny vinder. Præmien sendes pr. post.

Vinderne af konkurrencen offentliggøres her

Præmien består af 4 entrebilletter til Djurs Sommerland sæson 2018 - værdi: 27. april - 24. juni kr. 1.060 og 25. juni - 21. oktober kr. 1.140.

Præmien er personlig og kan ikke ombyttes til kontanter. Billetterne kan ikke opgraderes til Sæsonkort.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrev fra Djurs Sommerland, kan du til enhver tid klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i bunden af nyhedsbrevet.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen.

Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

Du er også velkommen til at sende en e-mail til info@djurssommerland.dk eller ringe til os på tlf. 86 39 84 00, hvis du ikke ønsker at blive kontaktet med gode tilbud. I forbindelse med udstedelse af Sæsonkort i Djurs Sommerland kan du ligeledes vælge, om du ønsker at modtage gode tilbud pr. e-mail og post.

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser for køb i Djurs Sommerlands webshop kan læses her: /koeb-billetter/saesonkort/vejledning-til-koeb-af-saesonkort/

Samtykke til anvendelse af Bio-Match

Når et Sæsonkort til Djurs Sommerland købes eller fornyes, skal sæsonkortholderen samtykke til anvendelse af Djurs Sommerlands Bio-Match-løsning til kontrol af sæsonkortet. Dette fungerer således, at gæsterne kædes sammen med deres Sæsonkort via et såkaldt Bio-Match, som er en værdi beregnet på baggrund af få punkter på gæstens højre pegefinger. Der bliver kun genereret en Bio-Match-værdi på baggrund af et samtykke fra sæsonkortholderen.

Forældre eller andre indehavere af forældremyndigheden/værger, skal samtykke til børns (10-17 år) anvendelse af Bio-Match. Børn under 7-10 år har ikke mulighed for anvendelse af Bio-Match.

Andre (myndige) personer, som køber eller fornyer Sæsonkort til børn (10-17 år), skal sikre samt indestå for, at indehaveren af forældremyndigheden har samtykket til, at Bio-Match anvendes til kontrol af barnets sæsonkort.

Hvis der ikke gives samtykke, eller hvis samtykket til anvendelse af Bio-Match trækkes tilbage, skal der ske manuel kontrol af sæsonkortet i Billetinformationen ved indgangen til Djurs Sommerland.

Djurs Sommerlands behandling af personoplysninger

I forbindelse med markedsføringen af Djurs Sommerland, indsamler Djurs Sommerland bl.a. oplysninger som navn, adresse, postnummer, fødselsdato og -år, e-mailadresse, samt oplysninger om gæsternes brug af parken.

Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at give vores gæster relevant information om aktiviteter og tilbud i Djurs Sommerland, herunder fx tilbud på entré og produkter i parken. Desuden bruges disse oplysninger i forbindelse med udvikling af parken. Ligeledes indsamles oplysninger for at undgå et evt. misbrug af Sæsonkort.

Personoplysninger behandles fortroligt af Djurs Sommerland. De oplysninger, du har opgivet, placeres på en sikker server i en database. Kun Djurs Sommerlands netværksadministrator og webmaster har adgang til denne database. Dine oplysninger vil aldrig blive solgt eller videregivet til andre på nogen måde.