DrageKongen 1920x420

For pressen

Velkommen til de gode historier

Pressemateriale

Som journalist er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har forslag til gode historier fra Djurs Sommerland, har spørgsmål om parken og forlystelserne eller har brug for pressemateriale til en artikel eller et indslag. 

 

Presseliste

Vil du gerne modtage gode historier fra Djurs Sommerland, så tilmeld dig vores presseliste. Så sender vi dig pressemeddelser, når der er nyheder fra parken.

 

Pressebesøg

Vil du som journalist besøge parken i forbindelse med en artikel, reportage eller indslag, beder vi dig om at kontakte os på forhånd for at blive akkrediteret.

Som udgangspunkt skal du kontakte os minimum 48 timer før det ønskede besøg.

 


 

Pressekontakt
For presseakkreditering, pressemateriale og presseliste kontakt:

Salgs- og marketingkoordinator 
Mette Fabian Vestergaard
Mobil +45 23497266
E-mail mfv@djurssommerland.dk

 

Pressecitater
For udtalelser til pressen kontakt:

Administrerende direktør 
Henrik B. Nielsen
Mobil +45 20486816 
E-mail hbn@djurssommerland.dk

 


 

Læs vores seneste pressemeddelelser

Januar 2019

I 2019 bliver det endnu størrer i Nordens største sommerland

Danske og udenlandske børnefamilier kan glæde sig til en kæmpe nyhed, når de besøger Nordens største sommerland i 2019. En investering på mere end 35 millioner kroner i ny, stor tematiseret forlystelse betyder nemlig, at gæsterne kan flyve af sted i Tigeren - Danmarks største Gyro Swing fra parken åbner d. 4. maj 2019.

Oktober 2018

Djurs Sommerland slår besøgsrekord igen i 2018 

Efter en af Danmarks største halloween-events i efterårsferien har Djurs Sommerland netop afsluttet en sæson, hvor rekordmange danske og udenlandske børnefamilier har lagt vejen forbi Nordens største sommerland. Hele 817.952 gæster har i løbet af sæsonens 105 åbningsdage suset afsted i parkens over 60 forlystelser, hvilket betyder at parken slår besøgsrekord igen i 2018.

Forår 2018

2 splinternye forlystelser følger i kølvandet på 90 millioner kroners investering 

De seneste 10 år har Nordens største sommerland investeret mere end 400 millioner kroner i produktudvikling og nye forlystelser, og til sæson 2018 har Djurs Sommerland igen millioninvesteringer og nyheder på tapetet. Sidste år kunne danske og udenlandske børnefamilier, som noget nyt, suse af sted i DrageKongen - Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster. I år venter nye oplevelser for hele familien, når en børnerutschebane og en familiekarrusel står klar til sæsonåbningen.

Oktober 2017

Besøgsrekord sætter punktum for kæmpe investeringsår i Djurs Sommerland

På trods af det ustadige sommervejr har rekordmange danske og udenlandske børnefamilier lagt vejen forbi Nordens største sommerland denne sæson, hvor parken har investeret i årets helt store rutschebane-nyhed, DrageKongen, til 90 millioner kroner. Efter en særdeles velbesøgt efterårsferie sætter Djurs Sommerland punktum for en imponerende sæson med det højeste besøgstal nogensinde. Med over 808.000 gæster i år er den tidligere besøgsrekord fra 2015 slået med mere end 7.000 gæster.

August 2017

Gæster nominerer dagens bedste oplevelse i Djurs Sommerland

Selvom sommeren mest af alt har budt på regnvejr, har 630.000 gæster besøgt Djurs Sommerland - det er 40.000 flere end samme tidspunkt sidste år. Netop mødet med de mange gæster er med til at motivere parkens over 600 sæsonansatte, og som et ekstra boost kan en række gæster hver dag give direkte respons med særlige 'Tak for en god oplevelse'-kort til dagens bedste medarbejdere. Kortene er en del af parkens omfattende servicekoncept 'The Best of The Best'.

Juli 2017

Rekordstart giver store forventninger i Djurs Sommerland

Siden sæsonstart i maj har over 250.000 gæster besøgt Djurs Sommerland. Dermed sætter Nordens største sommerland ny rekord for sæsonens første måneder. Det giver store forventninger til sommerferieperioden i parken, der i år har åbnet Danmarks dyreste forlystelse DrageKongen.

Maj 2017

I morgen åbner Danmarks dyreste forlystelse i Djurs Sommerland

Når Djurs Sommerland åbner lørdag den 6. maj, kan alle børnefamilier tage den første tur i årets store rutschebane-nyhed DrageKongen. Den nye rutschebane er Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster - med en pris på 90 mio. kroner er den også Danmarks dyreste forlystelse nogensinde. Det giver store forventninger i Djurs Sommerland, der går efter at slå parkens besøgsrekord fra 2015.

Marts 2017

Djurs Sommerland vinder nordisk pris

Vinderne i den årlige afstemning på Sveriges største familierejsesite Barnsemester er nu fundet. Over 50.000 børnefamilier fra hele Norden har givet deres mening til kende, og Djurs Sommerland vinder prisen som "Nordens bedste sommerland". 

Januar 2017

Kæmpe rutschebane-nyhed i Djurs Sommerland - investering til 90 millioner kroner

Danske og udenlandske børnefamilier kan glæde sig til en kæmpe rutschebane-nyhed, når de besøger Nordens største sommerland i sæson 2017. En investering på 90 millioner kroner i en ny, stor, tematiseret rutschebane betyder nemlig, at gæsterne kan suse af sted i Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster - DrageKongen, fra parken åbner d. 6. maj.  

 

Læs historien om Djurs Sommerland her