Nyhed 2017_Key Visual

Kæmpe rutschebane-nyhed i Djurs Sommerland - investering til 90 millioner kroner

Danske og udenlandske børnefamilier kan glæde sig til en kæmpe rutschebane-nyhed, når de besøger Nordens største sommerland i sæson 2017. En investering på 90 millioner kroner i en ny, stor, tematiseret rutschebane betyder nemlig, at gæsterne kan suse af sted i Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster - DrageKongen, fra parken åbner d. 6. maj.

På et 10.000 m2 stort areal snor ildrøde skinner sig rundt mellem hinanden, og i asiatisk inspirerede omgivelser viser en 4 meter høj drage vej til det sagnomspundne dragetempel. Mystik og spænding omgiver små og store vovehalse, når de stiger på Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster. Med høj fart skydes gæsterne ind i dragens mørke grotte, før rutschebanen stiger højt til vejrs. Med vognene placeret under skinnerne svæver benene frit i luften, og der kommer sug i maven, når DrageKongen fra 30 meters højde dykker med 85 km/t gennem en underjordisk tunnel. Adrenalinen får frit løb på den 825 meter lange tur, hvor spektakulære overraskelser venter.  

"De sidste par år har vi arbejdet på at finde den næste store forlystelse, der skal gøre det endnu mere attraktivt for børnefamilierne at besøge Djurs Sommerland. Vi har været på udkig efter en familieforlystelse med internationalt niveau, der kan give vores gæster endnu en oplevelse, der er værd at køre langt efter. DrageKongen er en Family Thrill Coaster, der helt sikkert vil opleves som både spændende og grænseoverskridende for fartglade gæster i alle aldre på trods af, at vi forventer, at børn kan prøve den fra de er 120 cm," siger administrerende direktør Henrik B. Nielsen.

Investeringer i nye forlystelser høster international anerkendelse

Investeringen i DrageKongen er den hidtil største enkeltinvestering i en dansk forlystelsespark og en fortsættelse af Djurs Sommerlands omfattende investeringsstrategi, der siden 2008 har resulteret i produktudvikling og nye tematiserede forlystelser for mere end 400 millioner kroner.  

"Særligt opnår vi stor international anerkendelse for vores rutschebaner, ikke alene når det gælder antallet, men også fordi vi de seneste år, foruden DrageKongen, har investeret i rutschebaner som Piraten, Juvelen og Skatteøen, der skiller sig ud på både størrelse, kvalitet og unikke features og som internationalt måler sig med de bedste baner," siger Henrik B. Nielsen.

Udover at investere i opsigtsvækkende rutschebaner, har parken også prioriteret nye forlystelser, hvor alle kan være med. I 2015 byggede Djurs Sommerland bl.a. det nye temaland, Bondegårdsland med 10 nye forlystelser til parkens yngste gæster.

"De sidste års mange nyheder har betydet, at Djurs Sommerland er Nordens største sommerland og besøgsmæssigt har flyttet sig til et nyt niveau - og med den store interesse der er for dette års nyhed, glæder vi os til at få besøg af en masse børnefamilier i den kommende sæson," siger Henrik B. Nielsen.

 

Yderligere oplysninger:
Administrerende direktør Henrik B. Nielsen, Djurs Sommerland tlf. 20 48 68 16.

Download pressemeddelelse


 

Pressebillede - klik på billedet for at downloade det i høj opløsning

 Dragekongen Europas Hurtigste Og Længste Suspended Coaster

Fototekst:

Årets rutschebane-nyhed 2017: DrageKongen - Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster