Webshop

Salgs og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser
Djurs Sommerlands webshop

Print selv-billetter er gyldige for entré til Djurs Sommerland som angivet på billetten. Billetten er kun gyldig i den valgte datoperiode.

Print selv-billetter skal printes på almindeligt hvidt papir inden besøget.

Alternativt kan hele print selv-billetten hentes ned på en mobiltelefon og scannes direkte herfra.

Vær opmærksom på, at når en stregkode er scannet korrekt ved indgangen til Djurs Sommerland, kan den ikke bruges igen. Den anden stregkode på billetten kan dermed heller ikke bruges mere.

2 dages-billetten scannes ved begge besøg og kan kun benyttes ved besøg to dage i træk.

Du har ansvaret for eventuelt misbrug af print selv-billetten, så tag de nødvendige forholdsregler for at undgå misbrug.

Alle priser er inklusive 25% moms.

Djurs Sommerland påtager sig ikke noget ansvar for printfejl.

På ekstra travle dage forbeholder Djurs Sommerland sig ret til at lukke parken. Dette vil udelukkende være af sikkerhedsmæssige årsager og dermed i offentlighedens interesse. Billetter købt på forhånd inkl. Sæsonkort garanterer ikke adgang til Djurs Sommerland på en bestemt dag.

Adgang til Djurs Sommerland sker efter først til mølle-princippet, og vi anbefaler, at I kommer tidligt på dagen.

Af sikkerhedshensyn forbeholder vi os desuden ret til at bede gæster forlade parken, ligesom vi forbeholder os ret til at lukke attraktioner, salgssteder og shows uden forudgående varsel.

Opbevaring af oplysninger

De oplysninger, som du afgiver ved køb af 1 dags-billet, 2 dages-billet og Sæsonkort behandles fortroligt, og anvendes kun i forbindelse med udstedelse og efterfølgende kontrol af entrebilletten og Sæsonkort samt til fremsendelse af et til to breve årligt med tilbud på entre eller fornyelse af Sæsonkort.

Oplysningerne videregives ikke til andre virksomheder. Vi sletter i al almindelighed dine oplysninger, hvis du ikke har genkøbt entrebilletter efter første sæson efter købet eller fornyet dit Sæsonkort to sæsoner efter oprettelsen af sæsonkortet.

Hvis du beder om at få dine oplysninger slettet i den sæson, hvor du har oprettet et Sæsonkort, medfører det, at dit Sæsonkort bliver ugyldigt og sæsonkortet refunderes ikke. I de efterfølgende sæsoner kan du altid henvende dig til os og bede om at få dine oplysninger slettet.

Levering

Print selv-billetter vil blive leveret til den oplyste email-adresse kort tid efter, vi har modtaget din ordre.

Husk at tjekke din uønskede e-mail.

Djurs Sommerland påtager sig ikke noget ansvar for forsinkelser i levering, som skyldes tekniske problemer. Der beregnes ingen gebyrer.

Skulle du imod forventning ikke modtage e-mail med billet, medbring da print af ordrebekræftelsen og henvend dig i Billetinformationen eller kontakt: Djurs Sommerland på +45 86 39 84 00 eller info@djurssommerland.dk

Betaling og sikkerhed

Betaling kan foretages med Dankort, Visa/Dankort, Visa, VisaElectron og Mastercard. Der er ingen fortrydelsesret på køb via Djurs Sommerlands Webshop, og pengene refunderes derfor ikke.

Billetten skal indløses i den sæson, det er købt til. Hvis billetten ikke tages i brug i den pågældende sæson, er det ikke muligt at overføre billetten til efterfølgende sæsoner.

Kreditkorttransaktioner sker på en separat sikret server med fuld kryptering af alle kreditkortoplysninger. Djurs Sommerland samarbejder med NETS for at opretholde en sikker betalingsløsning. Denne løsning opfylder alle PBS-krav for sikre betalingsløsninger. Dine kreditkortoplysninger vil ikke blive gjort tilgængelige for andre virksomheder eller organisationer.

For at kunne genkende dine oplysninger ved dit næste besøg i vores webshop placeres en 'cookie' på din computer. Denne 'cookie' bruges også til at følge din indkøbskurv, til statistiske formål samt til at målrette annoncering.

Personoplysninger behandles fortroligt af Djurs Sommerland. De data, du har opgivet, placeres på en sikker server i en database.

Oplysning om klagemulighed 

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Djurs Sommerland kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU Kommisionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores email adresse info@djurssommerland.dk

Kontakt os
Eventuelle spørgsmål vedrørende din ordre kan stiles til: E-mail: info@djurssommerland.dk eller tlf.: +45 86 39 84 00

Du handler med
Djurs Sommerland A/S, Randersvej 17, 8581 Nimtofte, cvr. nr. 10101441


Privatlivspolitik
Du kan læse om Djurs Sommerlands privatlivspolitik her