Sæsonkort
regler

Regler for Sæsonkort
i Djurs Sommerland

Sæsonkortet er personligt
Sæsonkortet er påtrykt dit navn og kortnummer. Ved produktion af dit Sæsonkort i Djurs Sommerland, tager vi et billede, der printes på kortet. 

Ved indgangen til Djurs Sommerland vises dit billede på en skærm, der er synlig for Djurs Sommerlands kontrollører, der derved kan identificere dig som rette indehaver af sæsonkortet. Sæsonkortholdere kan i visse tilfælde blive bedt om at vise legitimation.

Det fysiske Sæsonkort skal anvendes for at få adgang til Djurs Sommerland. Det vil sige, at det f.eks. ikke er tilstrækkeligt at medbringe et billede eller lignende af ens Sæsonkort. I sådanne tilfælde vil et gebyr på 50 kr blive opkrævet for at opnå adgang til Djurs Sommerland.

Glemt Sæsonkort
Der er kun gratis adgang til Djurs Sommerland mod forevisning af gyldigt Sæsonkort.

Glemmer du dit Sæsonkort, kan du, hvis vi finder dig i vores system, komme i Djurs Sommerland imod at betale et administrations-gebyr på kr. 50.

Erstatningskort
Mistede, beskadigede og tabte Sæsonkort erstattes ikke. 
Du kan købe erstatningskort for kr. 75, når du har fået spærret det tidligere kort ved at kontakte Djurs Sommerland.

Inddragelse af Sæsonkort
Djurs Sommerland forbeholder sig ret til uden varsel at inddrage et Sæsonkort, hvis sæsonkortholderen overtræder Djurs Sommerlands regler
Anvendes dit Sæsonkort af en anden person uden, at du har fået det spærret, inddrages kortet permanent.

Bio-Match
I Djurs Sommerland er der Bio-Match på Sæsonkort. Således kan det sikres, at det er rette sæsonkortholder, der får adgang til parken. Læs mere.

Ubrugt Sæsonkort
Et Sæsonkort skal indløses i den sæson, det er købt til. Hvis sæsonkortet ikke tages i brug i den pågældende sæson, er det ikke muligt at overføre sæsonkortet til efterfølgende sæsoner.

Gode tilbud fra Djurs Sommerland
Oplysninger, som du afgiver ved køb af Sæsonkort, behandles fortroligt og videregives ikke til andre virksomheder.

Når du køber Sæsonkort, kan du tilvælge at modtage Djurs Sommerlands nyhedsbrev med gode tilbud via e-mail og post.