For dig mellem
15 & 17 år

 • One (3)
  Unikt fællesskab
 • Penge
  Gode penge
 • Fest
  Sjove arrangementer

Bliv en del af Danmarks bedste arbejdsplads

Er du smilende, ansvarsbevidst og en rigtig teamplayer? Så er det lige dig, vi har brug for til at skabe mindeværdige oplevelser for vores gæster!

Skynd dig at søge, hvis du er 15-17 år og har afsluttet 9. klasse pr. 1. juli 2021.

Jobfunktioner for unge mellem 15 & 17 år

Kan du lide at lave mad, yde god service og være del af et stort team, hvor alle hjælper hinanden? Så er et job indenfor restaurant lige noget for dig.

I Djurs Sommerland har vi tre store restauranter og en række fastfood salgssteder. Arbejdsfunktionerne varierer fra betjening af gæster,  tilberedning af mad til rengøring og opvask.  

Vi forventer, at du tager initiativ og arbejder effektivt, går op i hygiejne, fødevaresikkerhed og kvalitet samt er smilende, udadvendt og serviceminded overfor gæster og kolleger.   

Fastfood:
Som sæsonmedarbejder ved et fastfood salgssted er det dit ansvar at tilberede mad som f.eks. pita, sandwich og burgers samt betjene gæster. Du synes godt om gæstekontakt, og du kan lide at sælge. 

Opvasker:        
Som opvasker er du en uundværlig del af køkkenteamet. Det er din opgave at skylle service af, fylde, tømme og betjene opvaskemaskiner samt sortere service. Som opvasker går det stærkt, og du skal have et godt overblik.

Kan du lide at sælge og snakke med mennesker, og vil du være en del af et team med et stærkt sammenhold? Så er et job i en af vores mange kiosker noget for dig.

I Djurs Sommerland har vi 13 forskellige kiosker, og du vil blive en del af et fast team.

Når du arbejder i kiosk, kan arbejdsopgaverne variere fra bl.a. salg af slik, is og drikkevarer til at lave sandwich, vafler, pandekager m.m. Du skal også hjælpe med renholdelse af kioskerne.

Vi forventer, at du har fokus på kvalitet og fødevaresikkerhed, kan bevare overblikket og arbejde effektiv i travle situationer samt er smilende, udadvendt og serviceminded. Du synes godt om gæstekontakt og brænder for at skabe mindeværdige oplevelser for vores gæster. 

Er du en rigtig supersælger, der ikke er bange for starte en samtale og lave sjov med gæsterne? Så er et job i en af vores mange butikker det helt rigtige for dig.

I Djurs Sommerland har vi 14 butikker, og du vil blive tilknyttet et fast team. Du vil dog primært stå alene og dermed få ansvaret for din helt egen butik.

Arbejdsopgaverne i butikkerne varierer fra salg af bamser, smykker og forlystelsesfoto til varebestilling, opfyldning og oprydning.

Vi forventer, at du kan levere god service i en travl hverdag, er smilende og udadvendt og tager ansvar for at din butik ser indbydende ud.

Er du en dygtig svømmer, og vil du gerne have et job med masser af ansvar? Så er et job som livredder i Vandland det helt rigtige for dig.

I sommermånederne tager mange gæster i Vandland. Som en del af vores livredderteam har du ansvaret for at sikkerheden er i orden, og at gæsterne overholder retningslinjerne.

Vi forventer, at du har overblik, kan holde hovedet koldt i alle situationer, er imødekommende og serviceminded.

Vi sørger for, at du får en bassinprøve og et førstehjælpskursus, så du er klædt på til jobbet. Disse prøver ligger normalt i april/maj og er obligatoriske og ulønnet.

Vandland er åbent fra d. 5. juni - 22. august

Elsker du at spille skuespil, kan du leve dig ind i rollen som cowboy, pirat eller viking, og vil du gerne sende gæsterne af sted i sjove forlystelser? Så er et job ved en af parkens over 60 forlystelser det helt rigtige for dig.

Gæsternes sikkerhed i forlystelserne har højeste prioritet i Djurs Sommerland og som forlystelsesmedarbejder, er det dit ansvar, at alle retningslinjer bliver fulgt. Du skal sørge for at give gæsterne uventede, mindeværdige oplevelser, som de slet ikke kan lade være med at fortælle andre om.

Vi forventer, at du er ansvarsbevidst, udadvendt og tør lave sjov med både små og store legebørn.

Er du et kæmpe legebarn, som elsker at underholde, spille skuespil og klæde sig ud? Så er du lige den, vi mangler til vores aktivitetsteam.

Som en del af aktivitetsteamet er din vigtigste opgave, at gæsterne går fra parken med et smil på læben og mindeværdige oplevelser i rygsækken.

Sammen med dine kolleger har du ansvar for at underholde børn og voksne rundt om i hele parken med leg og drillerier. Du skal også sørge for, at maskotterne Karlo og Karoline kommer rundt og uddeler tusindvis af krammere til både små og store legebørn.

Vi forventer, at du er udadvendt og energisk, og helhjertet kaster dig ud i en kamp på liv eller død i Vikingeland, eller viser dig som en grusom pirat.

Værd at vide om jobs for unge mellem 15-17 år

Djurs Sommerland er blandt de ledende aktører indenfor forlystelsesbranchen i Norden, og branchen er en del af den samlede oplevelsesindustri, der i disse år er i kraftig udvikling.

Oplevelsesindustrien er et fællesbegreb for virksomheder, der har til formål at skabe og/eller levere oplevelser i en eller anden form.

Djurs Sommerland har et mål med sin tilstedeværelse i branchen, så derfor har vi følgende vision og mission:

Vision: Djurs Sommerland vil være den bedste forlystelsespark i Danmark for legebørn.

Mission: Med lønsomhed, oplevelser og gæstetilfredshed i fokus, skaber vi en forlystelsespark med de bedste lege- og oplevelsesrammer for familiens små og store legebørn.

Vilkår

Djurs Sommerland har overenskomst med 3F Djursland og HK Privat Djursland. Alt arbejde udføres i overensstemmelse med denne overenskomst. Aftalen omhandler overarbejde, anciennitet, feriepenge, opsigelse, vagtplaner og pauser mv. Overenskomsten er altid tilgængelig på Informationen inde i parken.

Djurs Sommerland er åben fra den 30. april til den 24. oktober 2021.

Løn:

Under 18 år kr. 82,20 pr. time

Bemærk: Informationsdag og jobkrævende kurser er obligatoriske og ulønnet.

For at sikre at Djurs Sommerland kan leve op til målsætningen om at være Danmarks bedste forlystelsespark, er det nødvendigt at have de bedste medarbejdere.

De bedste medarbejdere gør det muligt for Djurs Sommerland at sikre et højt serviceniveau og ikke mindst skabe sjov, glæde og begejstring for små og store legebørn.

En medarbejder, der er "The Best of The Best:

 • Er glad med et højt motivationsniveau.
 • Er altid smilende og har fokus på at glæde gæster og kolleger.
 • Tager initiativ og går altid forrest.
 • Indlever sig i enhver situation og går altid den ekstra distance for at begejstre vores gæster.
 • Bidrager til en positiv udvikling af Djurs Sommerland og er altid med til at forbedre parken.
 • Efterlever enhver procedure samt medvirker til håndhævelse af disse.
 • Er til rådighed fra maj til oktober og villig til at hjælpe ekstra i sæsonens mest travle perioder.
 • Lever sig ind i rollen omkring mottoet "Vi elsker legebørn".

For at være de bedste skal vi ansætte de bedste.

Kantine
Personalekantinen i Djurs Sommerland har en buffet med et bredt udvalg af varme og kolde retter samt drikkevarer. Medarbejdere ansat i kiosk og ved spisesteder bliver beskattet for maden, de spiser i pauserne, over deres løn. Andre kan købe spisebilletter. 

Fri adgang til parken
Sæsonansatte kan komme gratis i Djurs Sommerland i deres fritid ved fremvisning af gyldigt servicekort.

Familiebilletter
Sæsonansatte kan få udleveret op til 4 familiebilletter. Er du hjemmeboende kan billetterne anvendes af: forældre og søskende. Er du udeboende kan billetterne anvendes af: forældre, søskende, samlever og egne børn. Er du senior kan billetterne anvendes af: samlever, børn og børnebørn. Billetterne kan anvendes i en bestemt tidsperiode.

Oplevelser i Danmark
Sæsonansatte i Djurs Sommerland kan komme gratis ind ved alle 23 attraktioner, der er medlem af Top Attraktioner mod fremvisning af personalekort med gyldigt Top Attraktioner-klistermærke. Se mere på www.topattraktioner.dk

Personalekortet giver desuden også adgang til LEGOLAND og Tivoli København.

Personalekøb
Ved alle Djurs Sommerlands butikker gives 20% personalerabat, og ved alle restauranter og kiosker gives 15% personalerabat ved fremvisning af gyldigt personalekort.

Arrangementer
Gennem sæsonen arrangerer Personaleforeningen forskellige sociale aktiviteter f.eks. sportsarrangementer og personalefester både i og udenfor parken.

Pointsystem
Sæsonansatte har mulighed for at vinde point igennem hele sæsonen ved forskellige konkurrencer og tiltag. Disse point kan bruges til køb af gevinster i Djurs Sommerlands pointshop.

Feriepenge
Sæsonansatte modtager feriepenge svarende til 12,5% af lønnen. Feriepenge udbetales via FerieKonto.

Ansættes du som sæsonmedarbejder i Djurs Sommerland, vil du gennemgå et oplæringsprogram, hvor du bliver bekendt med dine opgaver, og hvad vi forventer af dig.

Oplæringen vil variere fra afdeling til afdeling og vil hovedsageligt foregå i weekender og på helligdage i maj måned.

Der vil være en obligatorisk Informationsdag enten lørdag d. 24. eller søndag d. 25. april, hvor alle deltager ulønnet. Datoen offentliggøres først efter ansættelse.

Du vil modtage en arbejdsmanual og en personalehåndbog, som skal være gennemlæst inden Informationsdagen.