DjursBilletten

Tilbud bus inkl. entre

Bus t/r inkl. entre til
Djurs Sommerland

DjursBilletten dækker entre til Djurs Sommerland samt transport med bus og letbane fra alle byer i hele Midttrafiks område til Djurs Sommerland og retur, den dag billetten er udstedt til.

Pris kun kr. 310 

Tilbuddet gælder 20. maj - 18. oktober 2020. 

Sådan køber du DjursBilletten

 

Køb billetten online
Print-selv-billetten købes og betales online og udskrives på hvidt papir. Det er ikke tilladt at kopiere, ændre eller videresende Midttrafiks print selv-billetter. 

Køb billetten med Midttrafiks app
Køb billetterne og scan stregkoderne direkte fra telefonen ved indgangen til Djurs Sommerland. En billet købt i Midttrafik app er kun gyldig på den telefon, den er købt på. Den kan ikke bruges på andre telefoner, hvor den vil fremgå som "ikke gyldig". 

Bemærk
Voksne kan gratis medtage 2 børn under 12 år i bussen. Rejser du med børn under 12 år, er det billigere at købe en almindelig entrebillet til dem, når I kommer til Djurs Sommerland.

Værd at vide, når du skal med bussen

Voksne og pensionister med Sæsonkort 2020 til Djurs Sommerland kan købe en enkeltbillet til halv pris (=børnebillet) i følgende af Midttrafiks busser eller Letbanen til og fra Djurs Sommerland: Rute 121 - 214 - 352 - 400. 

Rabatten gives kun ved fremvisning af personligt og gyldigt Sæsonkort. Sæsonkortet skal have et '2020' klistermærke påført bagsiden.

OBS! Særlige vilkår for børn

Børn 0-2 år har gratis entré i Djurs Sommerland. 

Børn 12-15 år med og uden Sæsonkort til Djurs Sommerland betaler normal børnepris i Midttrafiks busser.

Børn 0-11 år med og uden Sæsonkort rejser gratis sammen med en betalende voksen eller pensionist (max. 2 børn pr. voksen/pensionist).

 

Er I en gruppe på 15 personer eller flere, der skal med bussen til Djurs Sommerland samtidig, skal I anmelde grupperejsen hos busselskabet senest 5 hverdage før den ønskede rejsedag. 

Læs her, hvordan I anmelder grupperejsen