Dragekongen 1920X460

Sæsonkortregler

i Djurs Sommerland

 


Sæsonkortet er personligt

Sæsonkortet er påtrykt dit navn og kortnummer. I billetsalget får du taget et billede, der printes på kortet.
Ved indgang i Djurs Sommerland vises dit billede på en skærm, der er synlig for Djurs Sommerlands kontrollører, der derved kan identificere dig som rette indehaver af sæsonkortet. Sæsonkortholdere kan i visse tilfælde blive bedt om at vise legitimation.

Det fysiske Sæsonkort skal anvendes for at få adgang til Djurs Sommerland. Det vil sige, at det f.eks. ikke er tilstrækkeligt at medbringe et billede eller lignende af ens Sæsonkort. I sådanne tilfælde vil et gebyr på 50 kr blive opkrævet for at opnå adgang til Djurs Sommerland.


Glemt Sæsonkort

Der er kun gratis adgang til Djurs Sommerland mod forevisning af gyldigt Sæsonkort.
Glemmer du dit Sæsonkort, kan du, hvis vi finder dig i vores system, komme i Djurs Sommerland imod at betale et administrationsgebyr på kr. 50.


Erstatningskort

Mistede, beskadigede og tabte Sæsonkort erstattes ikke. 
Du kan købe erstatningskort for kr. 75, når du har fået spærret det tidligere kort ved at kontakte Djurs Sommerland.


Inddragelse af Sæsonkort

Djurs Sommerland forbeholder sig ret til uden varsel at inddrage et Sæsonkort, hvis sæsonkortholderen overtræder Djurs Sommerlands ordensregler.
Anvendes dit Sæsonkort af en anden person uden, at du har fået det spærret, inddrages kortet permanent.


Bio-Match

I Djurs Sommerland er der Bio-Match på Sæsonkort. Således kan det sikres, at det er rette sæsonkortholder, der får adgang til parken. Læs mere


Ubrugt Sæsonkort

Et Sæsonkort skal indløses i den sæson, det er købt til. Hvis sæsonkortet ikke tages i brug i den pågældende sæson, er det ikke muligt at overføre sæsonkortet til efterfølgende sæsoner.


Gode tilbud fra Djurs Sommerland

Oplysninger, som du afgiver ved køb af Sæsonkort, behandles fortroligt og videregives ikke til andre virksomheder.

Når du køber Sæsonkort, kan du tilvælge at modtage Djurs Sommerlands nyhedsbrev med gode tilbud via e-mail og post.

Nyhedsbrevet kan også indeholde gode tilbud fra Djurs Sommerlands samarbejdspartnere, herunder f.eks. rabatter og fordele som Sæsonkort til Djurs Sommerland giver adgang til hos Djurs Sommerlands samarbejdspartnere. Samarbejdspartnerne udgør pt. Fårup Sommerland, Givskud ZOO, Københavns ZOO, Kattegatcentret, Skandinavisk Dyrepark, BonBon-Land, dansommer, NOVASOL, Feriepartner, Sol og Strand og Midttrafik.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrev, kan du til enhver tid klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i bunden af nyhedsbrevet.

Hvis du ikke ønsker at modtage tilbud fra Djurs Sommerland, er du velkommen til at sende os en e-mail til info@djurssommerland.dk eller ringe til os på tlf. 8639 8400.