Besøgsrekorder i Djurs Sommerland

Djurs Sommerland lukkede og slukkede i går for årets sæson med stor jubel og flere, nye besøgsrekorder i hus. Med 108.657 gæster til Magisk Halloween, har billettælleren bippet et rekordstort antal gæster ind i parken i efterårsferien. Siden sæsonstarten d. 30. april har i alt 878.154 gæster besøgt Nordens største sommerland, og sidste års flotte besøgsrekord må vige pladsen for en ny rekordsæson i Djurs Sommerland.

Sæson 2022 placerer sig øverst på sejrsskamlen med det højeste besøgstal nogensinde. Årets investering på mere end 100 millioner kroner i et helt nyt temaland med 25 dinosaurer og 3 nye forlystelser har vist sit værd, og har trukket børnefamilier til fra nær og fjern. Samtidig er Magisk Halloween mere populært end nogensinde før.

”Vi er enormt stolte og ydmyge over, at så mange gæster har besøgt Djurs Sommerland i 2022. Sæsonen har været imponerende god. Vores nye Dinosaurland har overgået alle forventninger, og har trukket mange både nye og tidligere gæster til Djurs Sommerland. Magisk Halloween er også blevet stort for os. For 12 år siden, da vi afholdt Magisk Halloween for første gang, var der 36.312 gæster på besøg, i år har 108.657 besøgt parken på kun 9 dage, og vi kan se, at vi har gæster fra hele landet i efterårsferien,” fortæller adm. direktør Henrik B. Nielsen.

Tre nyheder i 2023 i Dinosaurland   

Djurs Sommerland holder lukket de næste 6 måneder, men forberedelserne til næste sæson er i fuld gang. Det er første dag, hvor der er lukket, og gravemaskiner er allerede trillet ind i parken og er gået i gang med næste års nyheder.

Henrik B. Nielsen fortæller: ”Vi investerer 50 millioner kroner i 3 nye forlystelser i Dinosaurland, der står klar til næste sæson. Det er vigtigt for vores fortsatte attraktivitet, at der er nye, sjove oplevelser for gæsterne at komme efter. Samtidig har vi fokus på at tilbyde oplevelser, som man kun kan få her i Djurs Sommerland.”

SpinOsaurus er navnet på den ene af de tre nyheder, og den eneste af sin slags i Danmark. Her kommer gæsterne til at suse frem og tilbage på ryggen af et kæmpe dinosaurskelet med op til 70 km/t samtidig med, at de roterer rundt og rundt. De to andre nyheder er ligeledes sjove familieforlystelser. I Motorbike Derby kan man styre sin egen motorcykel og svinge den op i en 90 graders vinkel, mens Fossilvaskeren spinner rundt med fuld fart.

Djurs Sommerland åbner igen d. 29. april 2023.

Yderligere oplysninger:

Administrerende direktør Henrik B. Nielsen, Djurs Sommerland tlf. 20 48 68 16.

Seneste pressemeddelelser

Nyhed2024 273X145
Højeste nyhed nogensinde i Djurs Sommerland: Svimlende højt droptårn i 2024
Djurs Sommerland løfter sløret for den højeste nyhed i parkens historie, der vil bringe jubel hos børnefamilier med hang til adrenalin og spænding. Den østjyske forlystelsespark investerer stort og bygger et 60 meter højt tematiseret droptårn til cirka 30 millioner kroner i parkens populære Mexicoland. Den nye forlystelse, der giver frit udsyn over Nordens største sommerland, skal stå klar d. 27. april 2024, når næste sæson skydes i gang.
Dinosaurland Thumb
Nyt temaland til 100 millioner kroner i Djurs Sommerland
Nordens største sommerland har spændende nyheder til både små og store dinosaur-fans, når portene slås op, og Djurs Sommerland byder velkommen til et nyt, stort temaland – Dinosaurland. Her venter 25 fascinerende, livagtige dinosaurer, en kæmpestor, specialdesignet dinosaurlegeplads, en ny familie-rutschebane samt en jeep safari i dinosaurernes reservat – og sidst, men ikke mindst, et gensyn med ikoniske King Kong.
Dinosaurland Thumb
Besøgsrekord og nyheder på vej i Djurs Sommerland
Rekordmange danske og udenlandske gæster er gået igennem tælleapparaterne i Djurs Sommerland i år, og indtil nu har 770.000 gæster lagt vejen forbi den østjyske forlystelsespark. Med et forspring på godt 50.000 gæster i forhold til tilsvarende tidspunkt i sidste års rekordsæson og 9 åbningsdage tilbage med Magisk Halloween i efterårsferien, styrer Nordens største sommerland direkte mod ny besøgsrekord.
Loading...
Se flere