Magisk Halloween

En af Danmarks største halloween-oplevelser

Dansk forlystelsespark forvandles til kæmpe halloween-event

I efterårsferien er Djurs Sommerland fyldt med over 25.000 græskar og parken forvandles til en gigantisk
halloween-event for børnefamilier. Ambitionerne er høje, og alt sættes ind på at levere Danmarks flotteste og bedste halloween-oplevelse med unikke oplevelser til de mange gæster, der besøger Nordens største sommerland i efterårsferien.

Når Djurs Sommerland fejrer Magisk Halloween i efterårsferien, er der lagt op til en særlig oplevelse, hvor gæsterne møder et helt andet Djurs Sommerland end det, de er vant til. Den ellers så grønne park er iklædt orange farver, og overalt summer det af magi, (u)hygge og unikke oplevelser. For eksempel lurer tre meter høje græskar-væsener rundt omkring omgivet af hundredevis af kæmpeedderkopper og raslende skeletter. Den flotte udsmykning vækkes til live af de 300 medarbejdere, der har skiftet sommeruniformen ud med hekse- og græskarkostumer og fantasifuld ansigtsmaling.

”Med Magisk Halloween går vi ”all in” på at levere en omfattende og helstøbt halloween-oplevelse til de mange besøgende børnefamilier. Vi fokuserer på at skabe storslået og gysende stemning overalt i parken samt unikke oplevelser, som kun kan opleves i efterårsferien. For eksempel gentager vi succesen med vores to halloween haunted houses og to spændende aftenselskaber efter parkens lukketid. Sidste år slog vi besøgsrekord til Magisk Halloween med over 95.000 besøgende i løbet af de 9 åbningsdage, og i år forventer vi igen tæt på 100.000 besøgende,” siger administrerende direktør Henrik B. Nielsen.

To unikke halloween haunted houses – kun i efterårsferien
Foruden parkens over 60 forlystelser, årets kæmpe nyhed Tigeren og Danmarks største rutschebaner, kan gæsterne også glæde sig til to store halloween haunted houses, der er udviklet specielt til Djurs Sommerland af internationale specialister. HekseSkolen er et spændende haunted house for hele familien. Her tager sortklædte hekse gæsterne med på en ”walk-through-oplevelse” gennem 15 rum fyldt med sanseoplevelser, hvor former og farver træder ud i rummene og skaber overraskende illusioner. Mere skræk og gys er der i det scary haunted house, GræskarFabrikken, hvor der sker mystiske ting, når oprørte, levende græskar-væsener, under stor tumult, jagter nye ingredienser til fabrikkens suppe.

Eksklusive aftenevents med spisning efter parkens lukketid
Når tusmørket falder på, kan gæsterne booke bord til to eksklusive aftenevents og slutte dagen af men ekstra halloween-oplevelse og en aften fyldt med gys og (u)hygge. I Kirkegårdsrestauranten holder de søde hekse aftenselskab og i Personalekantinen fejrer GræskarFabrikkens skøre kokke Jubilæumsfest.

Yderligere oplysninger:
Administrerende direktør
Henrik B. Nielsen 
tlf.: 20 48 68 16

Fototekst:
Magisk Halloween - En af Danmarks største halloween-oplevelser