Nyhed 2024

60 meter højt droptårn

Højeste nyhed nogensinde i Djurs Sommerland: Svimlende højt droptårn i 2024

Djurs Sommerland løfter sløret for den højeste nyhed i parkens historie, der vil bringe jubel hos børnefamilier med hang til adrenalin og spænding. Den østjyske forlystelsespark investerer stort og bygger et 60 meter højt tematiseret droptårn til cirka 30 millioner kroner i parkens populære Mexicoland. Den nye forlystelse, der giver frit udsyn over Nordens største sommerland, skal stå klar d. 27. april 2024, når næste sæson skydes i gang.

Djurs Sommerland er kendt for store nyheder og fornyelse af parken år efter år, og 2024 bliver ingen undtagelse. De seneste to sæsoner har Dinosaurland med 6 familieforlystelser set dagens lys. Nu er turen kommet til et droptårn, en rigtig thrill forlystelse. Højdeskrækken bliver sat på prøve og adrenalinen vil pumpe, når gæsterne i roligt tempo stiger svimlende 60 meter til vejrs, før de pludselig oplever et frit fald med 100 km/t.

Det nye droptårn er dobbelt højde af Piraten og DrageKongen, der hører til kategorien med de største rutschebaner i Danmark. Foruden et adrenalinkick, som overgår det sædvanlige, venter også en storslået panoramaudsigt ud over Djurs Sommerland og store dele af Djursland.

”Vi prioriterer, at Djurs Sommerland udvikler sig konstant og er attraktiv for både danske og udenlandske børnefamilier at besøge. Vores ambitioner er høje og samtidig lytter vi til, hvad vores gæster efterspørger. Med det nye tematiserede droptårn lægger vi endnu en vigtig brik i puslespillet, og der er ingen tvivl om, at de mange, der gennem årene har efterspurgt en sådan forlystelse, vil blive glade”, siger adm. direktør Henrik B. Nielsen.

Fremtidsplaner

Efter mere end 15 års investeringsrejse og utallige nye forlystelser og forbedringer i parken, er Djurs Sommerland rykket op i en ny liga med tårnhøj gæstetilfredshed og en tiltrækningskraft, der rækker internationalt. En kurs Djurs Sommerland har tænkt sig at fortsætte.

”Vi har store planer med Djurs Sommerland i de kommende år, som skal styrke vores position som destination for både dansk og udenlandsk turisme. Derfor er der også spændende nyt på tegnebrættet i de kommende år, og nyheden i 2024 er da også kun første del af en større plan med Mexicoland”, slutter Henrik B. Nielsen.

Yderligere oplysninger:

Administrerende direktør Henrik B. Nielsen, Djurs Sommerland tlf. 20 48 68 16.

Seneste pressemeddelelser

Dinosaurland Thumb
Nyt temaland til 100 millioner kroner i Djurs Sommerland
Nordens største sommerland har spændende nyheder til både små og store dinosaur-fans, når portene slås op, og Djurs Sommerland byder velkommen til et nyt, stort temaland – Dinosaurland. Her venter 25 fascinerende, livagtige dinosaurer, en kæmpestor, specialdesignet dinosaurlegeplads, en ny familie-rutschebane samt en jeep safari i dinosaurernes reservat – og sidst, men ikke mindst, et gensyn med ikoniske King Kong.
Dinosaurland Thumb
Besøgsrekord og nyheder på vej i Djurs Sommerland
Rekordmange danske og udenlandske gæster er gået igennem tælleapparaterne i Djurs Sommerland i år, og indtil nu har 770.000 gæster lagt vejen forbi den østjyske forlystelsespark. Med et forspring på godt 50.000 gæster i forhold til tilsvarende tidspunkt i sidste års rekordsæson og 9 åbningsdage tilbage med Magisk Halloween i efterårsferien, styrer Nordens største sommerland direkte mod ny besøgsrekord.
Dinosaurland Thumb
Besøgsrekorder i Djurs Sommerland 2022
Djurs Sommerland lukkede og slukkede i går for årets sæson med stor jubel og flere, nye besøgsrekorder i hus. Med 108.657 gæster til Magisk Halloween, har billettælleren bippet et rekordstort antal gæster ind i parken i efterårsferien. Siden sæsonstarten d. 30. april har i alt 878.154 gæster besøgt Nordens største sommerland, og sidste års flotte besøgsrekord må vige pladsen for en ny rekordsæson i Djurs Sommerland.
Loading...
Se flere