Helt nyt temaland i Djurs Sommerland

Nyt temaland til 100 millioner kroner
i Djurs Sommerland

Nordens største sommerland har spændende nyheder til både små og store dinosaur-fans, når portene slås op, og Djurs Sommerland byder velkommen til et nyt, stort temaland – Dinosaurland. Her venter 25 fascinerende, livagtige dinosaurer, en kæmpestor, specialdesignet dinosaurlegeplads, en ny familie-rutschebane samt en jeep safari i dinosaurernes reservat – og sidst, men ikke mindst, et gensyn med ikoniske King Kong.

Danske og udenlandske børnefamilier kan se frem til store oplevelser i Djurs Sommerlands sæson nummer 42. I år byder forlystelsesparken nemlig velkommen til en nyhed af anselige dimensioner, det hidtil største projekt i parkens mangeårige historie, og en af de største nogensinde i en dansk turistattraktion.

Udviklet i samarbejde med internationale specialister
Dinosaurland, parkens tiende temaland, er udviklet sammen med internationale temapark-specialister fra Leisure Expert Group i Holland med en ambition om at skabe en ny og anderledes dinosauroplevelse end den, man kan opleve i dyreparker, zoologiske haver og på museer.

”Vi glæder os til, at vores gæster skal opleve Dinosaurland. Barren er sat højt for at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige, -en oplevelse de vil køre langt efter. Det gælder både selve tematiseringen af området, men vi har også udvalgt nogle virkelig gode familieforlystelser.

Derudover er det et plus, at Dinosaurland kan opleves sammen på tværs af alder og generationer. Her vil både den 3-årige, 13-årige, mor og far og bedsteforældrene have det sjovt,” siger adm. direktør Henrik B. Nielsen.

Tematisering og storytelling
Dinosaurland er meget mere end en udstilling af dinosaurer. Det nye 20.000 m2 store temaland er bygget op om en historiefortælling, hvor palæontologer fra Dino Inc. inviterer gæster inden for i deres dinosaurcamp, efter at de har gjort enestående fund. Ikke alene har dinosaur-knogler set dagens lys, men det, de troede var forstenede dinosaur-æg, er udklækket, og dinosaurer er i levende live. To nye forlystelser tager gæsterne med på en rejse ind i dinosaurernes reservat, hvor de kommer helt tæt på bl.a. 25 naturtro, livagtige dinosaurer, mens en kæmpestor dinosaur-udgravningslegeplads giver plads til fantasifuld leg og fysisk udfoldelse.

De 25 dinosaurer tæller de kendte og populære arter, bl.a. T-Rex, Triceratops, Stegosaurus, Brachiosaurus, Citipati og Edmontonia. De er alle nøje udvalgt hos en af verdens dygtigste producenter, Billings Productions i Texas, USA, der har specialiseret sig i at lave animatroniske dinosaurer, som ser særligt levende og naturtro ud.

Nye familieforlystelser og gensyn med King Kong
Den nye rutschebane i Dinosaurland, T- Rex Family Coaster, sender 38 gæster på ekspedition ad gangen og er udformet som en kæmpe boremaskine, der skyder genvej gennem klippevægge og suser rundt i skarpe sving tæt forbi faretruende, livagtige dinosaurer. T-Rex Family Coaster er for hele familien, og med en minimumshøjde på 100 cm. kan selv de mindste være med.

Ekspeditionen fortsætter i Dino Xpedition, når 16 jeeps med plads til 4 personer i hver kører ud på dinosaur jeep safari. Undervejs venter et overraskende gensyn med King Kong, før en farlig Megalosaurus er tæt på at bryde ud af sin indhegning. Forlystelsen er for alle, dog skal børn under 110 cm. være ifølge med en voksen.

Som en ekstra dimension i Dinosaurland kan børnefamilierne også glæde sig til en specialdesignet, kæmpestor dinosaurudgravningslegeplads, der er inddelt i 5 lege- og oplevelseszoner med forskellige sværhedsgrader. Her får fysisk udfoldelse og fantasileg som palæontolog frit spil, når legepladsen udforskes og fortidens kæmper udgraves.

Sæson 2022 bliver spændende
”Efter vores besøgsrekord på 820.000 gæster i 2021 og den interesse, vi oplever for at besøge Djurs Sommerland, ser vi frem til at åbne. Vi har allerede solgt rekordmange Sæsonkort, og ordrebogen med reservationer til firmaer og skoler er også ved at være godt fyldt op. Samtidig ser det også positivt ud med ferieturister, og interessen for at besøge Djurs Sommerland i forbindelse med ferieophold i det jyske er stor,” slutter Henrik B. Nielsen. 

Yderligere oplysninger:
Administrerende direktør Henrik B. Nielsen, Djurs Sommerland tlf. 20 48 68 16.

Seneste pressemeddelelser

Nyhed2024 273X145
Højeste nyhed nogensinde i Djurs Sommerland: Svimlende højt droptårn i 2024
Djurs Sommerland løfter sløret for den højeste nyhed i parkens historie, der vil bringe jubel hos børnefamilier med hang til adrenalin og spænding. Den østjyske forlystelsespark investerer stort og bygger et 60 meter højt tematiseret droptårn til cirka 30 millioner kroner i parkens populære Mexicoland. Den nye forlystelse, der giver frit udsyn over Nordens største sommerland, skal stå klar d. 27. april 2024, når næste sæson skydes i gang.
Dinosaurland 273X145pxjpg
Besøgsrekord og nyheder på vej i Djurs Sommerland
Rekordmange danske og udenlandske gæster er gået igennem tælleapparaterne i Djurs Sommerland i år, og indtil nu har 770.000 gæster lagt vejen forbi den østjyske forlystelsespark. Med et forspring på godt 50.000 gæster i forhold til tilsvarende tidspunkt i sidste års rekordsæson og 9 åbningsdage tilbage med Magisk Halloween i efterårsferien, styrer Nordens største sommerland direkte mod ny besøgsrekord.
Dinosaurland 273X145pxjpg
Besøgsrekorder i Djurs Sommerland 2022
Djurs Sommerland lukkede og slukkede i går for årets sæson med stor jubel og flere, nye besøgsrekorder i hus. Med 108.657 gæster til Magisk Halloween, har billettælleren bippet et rekordstort antal gæster ind i parken i efterårsferien. Siden sæsonstarten d. 30. april har i alt 878.154 gæster besøgt Nordens største sommerland, og sidste års flotte besøgsrekord må vige pladsen for en ny rekordsæson i Djurs Sommerland.
Loading...
Se flere