Om Djurs Sommerland

Velkommen i Nordens største sommerland

Kåret som Årets forlystelsespark i Danmark de sidste fem år i træk
og Europas bedste forlystelsesparker med under 1 million gæster årligt.

Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Danmarks bedste forlystelsespark i både 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023 af børnefamilierne i Børn i byens store afstemning.

Og i 2019 vandt Djurs Sommerland prisen som Europas bedste familiepark under 1 million gæster og Tigeren vandt desuden Thrill ride of the year til Park World Excellence Awards 2019.

Er I klar til fart, leg og sjov for hele familien?
Så glæd jer til Danmarks bedste rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 fantastiske forlystelser for både små og store legebørn.

 

Elgrito 1200X1200

Kæmpe nyhed 2024

El Grito Drop Tower – 60 meter højt, 100 km/t

Oplev den vildeste udsigt, når I stiger 60 meter til vejrs, og nyd et øjebliks nervepirrende stilhed, før I suser mod jorden med 100 km/t.

Årets kæmpenyhed i Mexicoland er Djurs Sommerlands højeste forlystelse til dato og ikke for sarte sjæle. Det er trods alt ikke tilfældigt, at droptårnet hedder El Grito – eller på godt dansk, Skriget.

Prøv det – hvis I tør.

Dinoxpdition 1200X1200

Oplev det vildeste Dinosaurland!

Sjove eventyr venter i det nye, store Dinosaurland.

Sus frem og tilbage på ryggen af et kæmpe dinosaurskelet med 70 km/t i SpinOsaurus – Danmark eneste Disk’o Coaster. Eller spring på de sejeste motorcykler med sidevogn, og flyv gennem hårnålesving i Motorbike Derby. Skal knoglerne have en rundtosset rystetur, så hop i Fossilvaskeren, og bliv snurret godt igennem.

Og vil I helt tæt på de 25 vilde dinosaurer, så tag en tur i familierutschebanen, T-Rex Familiy Coaster, eller på jeep safari i Dino Xpedition. Glæd jer også til Dinosaurlegepladsen, hvor ældgamle dinosaurknogler gemmer sig lige under overfladen.

Tigeren1200x1200

Tigeren

Danmarks største Gyro Swing

Er I klar til en oplevelse, der bider sig fast og aldrig slipper igen?

Med en topfart på 100 km/t, en svinghøjde på 45 meter og 100% frit udsyn, kræver Tigeren mod, mandshjerte og masser af dybe indåndinger. Til gengæld får I en fantastisk flyvetur, I med garanti aldrig glemmer.

Hvem prøver er til en tur i Tigeren?

Mærk suset i Danmarks
bedste rutschebaner

På jagt efter fart og spænding?

Djurs Sommerland byder på adrenalin-sus i absolut verdensklasse. Skatteøen er 455 meters fyldt med pirater, blæksprutter og sug i maven. I ekspresfart går turen gennem luft og vand, før I efter et 22 meter langt drop ender i det vildeste vandplask.

Oplev også DrageKongen - Danmark største og hurtigste Suspended Coaster, hvor I fra 30 meters højde dykker med 85 km/t med benene frit svævende i luften.

Eller mærk suset i  Juvelen når I bliver skudt af sted to gange med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane.

Vilde vovehalse må heller ikke snyde sig selv for Piraten, der med sin højde på 32 meter og topfart på hele 90 km/t er kåret til en af verdens bedste rutschebaner.

Denvildehønsejagt 1200X1200

Bondegårdsland - for både børn og legeglade voksne

I det store Bondegårdsland er der sus og sjov for hele familien. Oplev det frie fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer. Hvad med en snurretur i den roterende kostald? Eller måske en springtur på de skøre frøer?

Glæd jer til 11 forrygende forlystelser, hvor alle kan være med.

halloween-pumkin-scene.jpg

Magisk Halloween i efterårsferien

Når dagene bliver kortere, skruer vi op for (u)hyggen.

Til Magisk Halloween i Djurs Sommerland kan I opleve 40.000 græskar, raslende skeletter og gnæggende hekse.

Glæd jer også til hele to Halloween Haunted Houses: HekseSkolen, som er en fortryllende oplevelse for hele familien, og GræskarFabrikken, hvor skræmmende gys venter om hvert hjørne.

Husk, I har fri adgang til alle parkens forlystelser, når entréen er betalt.

Vi glæder os til at se jer!

Nordens største sommerland

Sjovere
for alle
Billetter & Sæsonkort

Feriepakker

Ophold
og
entre
Book feriepakke inkl. entré

Mad og drikke

For enhver
smag
Spis godt i parken