Djurs Sommerland "Family Park of the Year"

Djurs Sommerland vinder 2 flotte europæiske priser

I går aftes blev den europæiske forlystelsesindustri hyldet i Paris, da det internationale Park World Magazine afholdt Park World Excellence Awards 2019. Som den eneste danske forlystelsespark blev Djurs Sommerland kåret som vinder – ikke bare én, men to gange.  Djurs Sommerland vandt nemlig både ”Family Park of the Year” og ”Thrill Ride of the Year” – for årets nyhed, Tigeren.

”Vi er utroligt glade, og meget stolte på medarbejdernes vegne, for at have vundet de to europæiske priser. Siden 2008 har vi investeret mere end 500 millioner i produktudvikling og tematiserede forlystelser, og vi arbejder hele tiden på at levere de allerbedste oplevelser til vores gæster. Vi ser de to priser som en særdeles stor anerkendelse. Vi var oppe imod et stærkt felt af forlystelsesparker med højt internationalt niveau, og vi er naturligvis rigtigt stolte over, at vi hev to førstepladser med hjem til Danmark,” siger adm. direktør i Djurs Sommerland Henrik B. Nielsen.

Priserne blev uddelt til Park World Excellence Awards 2019, hvor i alt 16 priser blev overrakt til forlystelsesparker, leverandører og producenter i den europæiske forlystelsesindustri. Djurs Sommerland var en del af et felt på i alt fem finalister i begge kategorier, da juryen, bestående af 7 medlemmer med indgående kendskab til branchen, traf den endelige afgørelse.

Yderligere oplysninger: Administrerende direktør Henrik B. Nielsen, tlf.: 20 48 68 16

Park World Excellence Awards 2019: http://www.parkworldexcellenceawards.com/winners

Foto: Henrik B. Nielsen

 

Seneste pressemeddelelser

Nyhed2024 273X145
Højeste nyhed nogensinde i Djurs Sommerland: Svimlende højt droptårn i 2024
Djurs Sommerland løfter sløret for den højeste nyhed i parkens historie, der vil bringe jubel hos børnefamilier med hang til adrenalin og spænding. Den østjyske forlystelsespark investerer stort og bygger et 60 meter højt tematiseret droptårn til cirka 30 millioner kroner i parkens populære Mexicoland. Den nye forlystelse, der giver frit udsyn over Nordens største sommerland, skal stå klar d. 27. april 2024, når næste sæson skydes i gang.
Dinosaurland Thumb
Nyt temaland til 100 millioner kroner i Djurs Sommerland
Nordens største sommerland har spændende nyheder til både små og store dinosaur-fans, når portene slås op, og Djurs Sommerland byder velkommen til et nyt, stort temaland – Dinosaurland. Her venter 25 fascinerende, livagtige dinosaurer, en kæmpestor, specialdesignet dinosaurlegeplads, en ny familie-rutschebane samt en jeep safari i dinosaurernes reservat – og sidst, men ikke mindst, et gensyn med ikoniske King Kong.
Dinosaurland Thumb
Besøgsrekord og nyheder på vej i Djurs Sommerland
Rekordmange danske og udenlandske gæster er gået igennem tælleapparaterne i Djurs Sommerland i år, og indtil nu har 770.000 gæster lagt vejen forbi den østjyske forlystelsespark. Med et forspring på godt 50.000 gæster i forhold til tilsvarende tidspunkt i sidste års rekordsæson og 9 åbningsdage tilbage med Magisk Halloween i efterårsferien, styrer Nordens største sommerland direkte mod ny besøgsrekord.
Loading...
Se flere