Djurs Sommerland
vinder 3 priser

Dansk forlystelsespark vinder 3 priser

Djurs Sommerland er netop kåret som både ’Nordens bedste sommerland’ og ’Bedste familieoplevelse i Danmark’ i den store, årlige afstemning på Sveriges største rejsesite Barnsemester.se. Titlerne kommer blot 7 dage efter, at tusindvis af DanCenter/Danlands feriegæster for 3. år i træk kårer parken som ’Danmarks bedste sommerland’.

”Vi er utrolig stolte over at modtage denne store anerkendelse fra børnefamilierne, og det er dejligt, at vi nu kan tilføje endnu tre flotte priser til Djurs Sommerlands CV. Der lyder et kæmpe ”tak” til vores dygtige og ambitiøse medarbejdere. Med deres store indsats og gå på mod har de en stor del af æren for, at vores gæster går hjem fra en dag i Djurs Sommerland, der er fyldt med mindeværdige oplevelser”, siger administrerende direktør, Henrik B. Nielsen.

I september måned sidste år kunne Djurs Sommerland, som eneste danske forlystelsespark, se sig som vinder af ikke bare én men to titler ved Park World Excellence Award, hvor den europæiske forlystelsesindustri blev hyldet. Da vandt Djurs Sommerland titlerne ”Family Park of the Year” samt ”Thrill Ride of the Year” for årets nyheden Tigeren. Senere på året, i november, modtog parken endnu en kåring, da danske børnefamilier stemte parken som ”Bedste forlystelse” 2019 ved Børn i byens store prisshow.

”Vi er rigtig glade for de mange stemmer, vi får ved afstemninger som disse fra både danske og udenlandske gæster. Kåringerne viser, at vi rammer rigtigt med vores store udviklingsfokus og investeringer i nye forlystelser”, slutter Henrik B. Nielsen.  

Yderligere oplysninger: Administrerende direktør Henrik B. Nielsen, tlf.: 20 48 68 16, mail: hbn@djurssommerland.dk

Barnsemesterprisen 2020: https://www.barnsemester.se/artiklar/stora-barnsemesterpriset-2020-vinnare

Dancenter, Danmarks bedste attraktioner 2020 : https://www.dancenter.dk/danmarks-bedste-attraktion/

Børn i byen Prisen 2019: https://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/her-er-vinderne-af-boern-i-byen-prisen-2019

Park World Excellence Awards 2019: http://www.parkworldexcellenceawards.com/winners