Tre kæmpe nyheder - Dinosaurland bliver endnu større

Dinosaureventyret fortsætter i Djurs Sommerland, når forlystelsesparken udvider det populære temaland, Dinosaurland, i 2023 og investerer yderligere 50 millioner kroner i 3 nye, sjove, spektakulære forlystelser. Små og store dinosaurfans kan blandt andet glæde sig til at suse frem og tilbage på ryggen af et kæmpe dinosaurskelet med 70 km/t i Danmarks eneste Disk’o Coaster, når Nordens største sommerland åbner d. 29. april. forlystelsespark’.

Danske og udenlandske børnefamilier kan se frem til nye, vildt sjove oplevelser, når sæson nummer 43 skydes i gang i Djurs Sommerland. Med 3 nyheder i 2023 er der dobbelt op på sjove familieforlystelser i det nye temaland, Dinosaurland, der åbnede i 2022. Med en samlet investering på 150 millioner kroner er Dinosaurland det hidtil største projekt i parkens mangeårige historie og en af de største nogensinde i en dansk turistattraktion.

”Der er høje forventningerne til Dinosaurland i Djurs Sommerland, og det er fantastisk at iagttage vores gæsters fascination af fortidens kæmper. Der er ingen tvivl om, at kombinationen af 25 bevægelige, livagtige dinosaurer og sjove familieforlystelser i et tematiseret univers gør oplevelsen endnu større. Dinosaurland kan noget særligt, og børnefamilierne vil køre langt for at opleve det. Det var tydeligt i vores rekordsæson i 2022. erfor udvider vi det tematiserede dinosaur-univers med 3 store nyheder, og de nye forlystelser kommer til at hedde SpinOsaurus, Motorbike Derby og Fossilvaskeren. Jeg tør godt love vores gæster, at de skal glæde sig til endnu større oplevelser i Dinosaurland i 2023,” siger administrerende direktør Henrik B. Nielsen.

Danmarks eneste Disk’o Coaster – “family thrill” på ryggen af et
dinosaurskelet

Den ene af de tre nyheder, SpinOsaurus, er en slags rutschebane af typen Disk’o Coaster, hvor 40 gæster ad gangen suser frem og tilbage på ryggen af et kæmpe dinosaurskelet med op til 70 km/t samtidig med, at de snurrer rundt og rundt i op til 15 meters højde.

”Vi prioriterer at give vores gæster oplevelser, de kun kan få i Djurs Sommerland. Samtidig er Dinosaurland ikke blot for de mindste, men er designet til at være sjovt på tværs af generationer uanset, om man er 3 år, 13 år, mor, far eller bedstemor. Der kommer høj fart på og masser af sus i SpinOsaurus, og er det man vil kalde for en
”family thrill ride”. De to andre nyheder er vilde set fra børnehøjde og kan prøves af børn helt ned til 90 cm, når de følges med en voksen,” siger Henrik B. Nielsen.

Dinosaurland er udviklet i samarbejde med internationale temapark-specialister fra Leisure Expert Group i Holland med en ambition om at skabe en ny og anderledes dinosauroplevelse end den, man kan opleve i dyreparker, zoologiske haver og på museer.

Sæson 2023 bliver spændende

”Med vores besøgsrekord i 2022, kåringen som ”Årets forlystelsespark” i Danmark for 4. år i træk” og interessen for at opleve Djurs Sommerland, ser vi frem til at åbne d. 29. april med nye, store oplevelser og et endnu større Dinosaurland,” fortæller Henrik B. Nielsen. 

Siden Djurs Sommerland i 2008 indledte sin nuværende investeringsstrategi, er der investeret mere end 650 millioner kroner i nye kvalitetsforlystelser og forbedringer, og parken er i rivende udvikling. Der er kommet tæt på 40 nye forlystelser, herunder 8 nye, spektakulære rutschebaner. Flere af disse er blandt Danmarks største og har
flere gange høstet international anerkendelse. Djurs Sommerland er den forlystelsespark i Danmark, der siden 2008 har bygget flest nye forlystelser. De mange nyheder og forbedringer i Djurs Sommerland har sat fart på besøgstallet, der siden 2007 er steget fra 472.000 gæster til besøgsrekorden i 2022 på 878.000 gæster.

Yderligere oplysninger:

Administrerende direktør Henrik B. Nielsen, Djurs Sommerland tlf. 20 48 68 16.

Seneste pressemeddelelser