Kig forbi til sommersæsonens sidste åbningsdag lørdag den 18. september.
Parken er lukket søndag den 19. september. 

Luk

(U)hyggen spreder sig i
Djurs Sommerland

300 magiske hekse og skræmmende sjove græskarmænd indtager Djurs Sommerland

I efterårsferien spreder (u)hyggen sig i Djurs Sommerland, når parken forvandles til en af Danmarks største halloween-oplevelser. 300 udklædte medarbejdere med fantasifulde ansigtsmalinger skaber, sammen med mere end 25.000 græskar, tusindvis af kæmpeedderkopper, spindelvæv og raslende skeletter, en helt fortryllende familieoplevelse.

9 dage fyldt med gys, magi og (u)hyggeligt sjove oplevelser er, hvad der venter børnefamilierne, når Djurs Sommerland fejrer Magisk Halloween i efterårsferien. Den 270.000 m2 store park er som forvandlet, når 25.000 græskar lyser op, mens kæmpeedderkopper, græskar-væsener og skeletter venter om hvert et hjørne. Den unikke udsmykning vækkes til live af 300 udklædte medarbejdere, som står klar til at sende gæsterne af sted i de mange forlystelser. Der er lagt op til en helt særlig oplevelse, når børn og voksne med hang til hygge og uhygge går på opdagelse i det stemningsfuldt univers.

”For alle os i Djurs Sommerland er efterårsferien og Magisk Halloween en af sæsonens helt store højdepunkter. Vi går ”all in” på at skabe en unik og anderledes oplevelse for vores gæster, og det har vist sig at være en kæmpe succes.
Vi ser, at rigtig mange familier vender tilbage år efter år og har gjort det til en fast tradition at besøge vores halloween-event, også selvom de kommer langvejs fra,” siger administrerende direktør Henrik B. Nielsen.

”Vi arbejder hele tiden på at udvikle konceptet og gøre oplevelsen endnu mere magisk. I år glæder vi os bl.a. til at invitere mange flere børnefamilier til en fantastisk afslutning på dagen, når vi udvider vores kæmpe fyrværkerishow med en ekstra dag. Vi kommer også til at introducere et helt nyt frokost-koncept i Den Magiske Spisesal, hvor gæsterne får serveret en lækker frokost og børnene underholdes med magiske oplevelser,” fortsætter Henrik B. Nielsen.

Unikke oplevelser – kun i efterårsferien
For de frygtløse og de nysgerrige venter unikke oplevelser i de to specialdesignet halloween haunted houses, GræskarFabrikken og HekseSkolen, som kun kan opleves i Djurs Sommerland i efterårsferien.

I GræskarFabrikken, det scary haunted house, har levende statister forklædt som græskar-væsener indledt jagten på nye ingredienser til fabrikkens verdensberømte græskarsuppe. Modige gæster kan komme med på en hårrejsende tur gennem den hjemsøgte fabrik og forhåbentligt komme helskindet ud på den anden side.

I det forheksede haunted house HekseSkolen kan alle være med. De søde hekse og den skøre professor tager gæsterne med på en ”walk-through” gennem skolens 15 rum fyldt med sanseoplevelser. Iført 3D briller kan børn og voksne se frem til at træde ind i et univers, hvor former og farver træder ud i rummene og skaber overraskende illusioner.

Yderligere oplysninger:
Administrerende direktør Henrik B. Nielsen, tlf. 20 48 68 16

Fakta om Magisk Halloween i Djurs Sommerland:

  • Magisk Halloween afholdes i efterårsferien d. 10.-18. oktober kl. 10-18.
  • Kæmpe fyrværkerishow i Piratland d. 11/10, 17/10 og 18/10.
  • Alle forlystelser er åbne med undtagelse af Vandland, Buffalo Bumper Cars og Mini Buffalo Bumper Cars.
  • Sidste år besøgte næsten 100.000 gæster Djurs Sommerland til Magisk Halloween.